Herningsholm – Ny smedeafdeling

Herningsholm Erhvervsskole er en arbejdsplads med ca. 400 ansatte og uddanner ca. 8500 elever og kursister hvert år.

Erhvervsskolen har lige tage en nybygget smedeafdeling i brug. Der er etableret 70 nye svejsepladser, adskillige nye sliberum samt indrettet dreje fræseværksted.

I samarbejde med Viborg ingeniørerne, skolens tekniske personale og ventilationsentreprenøren H.J. Christensen har Geovent deltaget i både for projektering og den endelige leverance. Til svejsearbejdspladserne har vi leveret selve de lyddæmpede svejsebokse med forhæng, Compactarme, GFB2 filtre og ventilatorer samt alt automatik i form af trykstyringer, frekvensomformere hurtiggående motorspjæld samt powerbokse. Til sliberum har vi leveret selve slibebordene og filtre og ventilatorer.

Fælles for alle arbejdspladserne gælder, at der kun udsuges når der arbejdes, og når luften er udsuget og filtreret, fortsætter den videre til genvindingsaggregater som udnytter energien til opvarmning af erstatningsluft.

Get our latest catalog

The current catalog valid from 2019 is now available. Click at the link below and get one or more catalogs sent by mail og e-mail.

Read more ›

About Geovent

We are a dynamic company which specializes in the development and manufacturing of components and systems for advanced industrial ventilation.

We have been known as pioneers in this area since 1968.

Read more ›

Extraction arms ›

Wide range of hoods ideal for the extraction of welding fumes and vapours.

Filters ›

Wide range of industrial filters – from welding fumes to oil mists – we have most filtering solutions.

Fan ›

Geovent offers a wide range of fans for industrial processes with air volumes up to 55.000m³/h.

Exhaust fumes ›

Extraction arms for welding fumes, vapours, and dust.