GEOVENT overhaler indenom hos Audi

GEOVENT i Viborg var ikke foreskrevet til levering af ventilationsløsningen til Gumpens Auto Audi/Volkswagen i Norge. Men et stærkt fokus på merværdi og langsigtede løsninger bragte virksomheden i spil til prestigebyggeriet, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd

Hos GEOVENT, som er specialister i skræddersyede ventilationsløsninger til autobranchen, tror man på værdien af at være tre skridt foran kunden og turde række ud efter de langsigtede løsninger, fremfor kun at tale om pris. Thomas Molsen, daværende Salgsdirektør i GEOVENT, siger: ”Hos GEOVENT er vi optaget af værdiskabelse forud for ordren. Vores berettigelse ligger ikke i at gøre tingene billigst muligt, men i at skabe merværdi for kunden. Vi sælger omvendt aldrig en løsning, kunden ikke har brug for, men har ene og alene fokus på værdiskabelsen gennem langsigtede løsninger – også løsninger som måske ikke fremgår af udbudsmaterialet.”

GEOVENT kom ind i varmen
GEOVENT var ikke foreskrevet til opgaven, men netop dét at tænke længere end kunden og skabe merværdi, var et af parametrene, som GEOVENTs norske samarbejdspartner ITEK var på udkig efter i forhold til ventilationsentreprisen. Heikki Systad, Markedschef hos ITEK: ”GEOVENT kompletterer ITEK innenfor segmenter som sveis, eksos, støvfiltre m.m., og selskapet er både fleksibelt og nyskaende. Samarbeidet er konstruktivt og hyggelig, samt innehar all de menneskelige faktorene som er avgjørende for langsiktig suksess. Vår lange relasjon er forsterket de senere år»

Smukt og funktionelt
Fjernbetjente slangeruller med automatisk start/stop, skinnesystemer til flytbare udsugninger, motorspjæld til samtlige udsugninger, trykstyret ventilator der reducerer støjniveauet og optimere på energiforbruget, samt speciallakeret udstyr efter Gumpen Autos farvevalg. Der er kræset for detaljerne i Gumpens Auto, der råder over hele 27 arbejdspladser. Thomas Molsen siger: ”Der er tale om et virkeligt flot bilhus, hvor æstetik og funktionalitet følges ad. Dertil skal vi huske, at vi jo kun er én brik i det samlede billede. At løfte et prestigebyggeri som Gumpens Auto er, kræver stærke samarbejder på tværs af faggrupper.”

Få vores nyeste katalog

Det aktuelle katalog gælder fra 2021 er på gaden nu
Klik på linket her under og få tilsendt en eller flere kataloger pr. post eller på e-mail.

Anmod katalog

Anmod om katalog

  Om Geovent

  Vi er en dynamisk virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af komponenter og systemer til avanceret industriel ventilation.

  Vi har været kendt som pionerer på dette område siden 1968.

  Læs mere ›

  Udsugningsarme ›

  Bredt udvalg af tragte ideelle for udsugning af svejserøg og dampe.

  Filtre ›

  Bredt udvalg af industrielle filtre – fra svejserøg til olietåge – vi har de fleste filterløsninger.

  Blæser ›

  Geovent tilbyder et bredt udvalg af ventilatorer med luftmængder op til 55.000 m³/h.

  Udstødningsgas ›

  Udsugningsarme for punktudsugning, svejserøg, dampe og støv.