Det perfekte samarbejde

Det perfekte samarbejde

Samarbejde er nøgleordet i vores projekter, som normalt involverer 3 partnere: En slutbruger, en installatør og Geovent.

Installatøren og slutbrugeren analyserer slutbrugerens problem – og vi finder den bedst mulige produktløsning sammen med installatøren, som gennemfører projektet. På denne måde får slutbrugeren en optimal løsning på sit problem.

Det er sådan, at installationer med Geovent-produkter udføres internationalt på daglig basis. Store og små projekter går gennem vores tekniske salgsmedarbejdere, som hjælper med at finde en optimal og problemfri løsning på slutbrugerens problem.

Et mindre projekt er netop blevet afsluttet hos AVN Hydraulik, som ønskede en løsning til deres skærebord. Her skal slangerne afkortes, og slangernes varierende længder krævede en fleksibel løsning. Derfor fandt man sammen med det anerkendte installatørfirma E. Klink en løsning med både en ASA-3 udsugningsarm og en COMPACT-udsugningsarm. Ud over den store fleksibilitet, som ASA-3-armen giver med hensyn til rækkevidde og dækningsområde, supplerer COMPACT-armen dette med sin interne teleskoparm. Det gør det muligt at placere COMPACT-armen præcis der, hvor der er behov for den, og den kan skubbes op og væk fra arbejdspladsen, så den giver frihøjde, når den ikke er i brug.

For at sikre en effektiv udsugning via armene blev der valgt en MSFG 200-3 ventilator. Med det indbyggede Scirocco-hjul er ventilatoren støjsvag, producerer kun få vibrationer og leverer et betydeligt tryk og flow pr. kW. Dette giver en energieffektiv og bæredygtig løsning.

Hvis du har spørgsmål kontakt os på tlf. +45 86 64 22 11 eller mail: salg@geovent.dk

Få vores nyeste katalog

Det aktuelle katalog gælder fra 2021 er på gaden nu
Klik på linket her under og få tilsendt en eller flere kataloger pr. post eller på e-mail.

Anmod katalog

Anmod om katalog

  Om Geovent

  Vi er en dynamisk virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af komponenter og systemer til avanceret industriel ventilation.

  Vi har været kendt som pionerer på dette område siden 1968.

  Læs mere ›

  Udsugningsarme ›

  Bredt udvalg af tragte ideelle for udsugning af svejserøg og dampe.

  Filtre ›

  Bredt udvalg af industrielle filtre – fra svejserøg til olietåge – vi har de fleste filterløsninger.

  Blæser ›

  Geovent tilbyder et bredt udvalg af ventilatorer med luftmængder op til 55.000 m³/h.

  Udstødningsgas ›

  Udsugningsarme for punktudsugning, svejserøg, dampe og støv.