Bæredygtighed – et fokus for os og vores kunder

Det er glædeligt, når vi kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet i danske og internationale virksomheder.

Det er glædeligt, når vi kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet i danske og internationale virksomheder. F.eks. i malings- og lakbranchen, som generelt har været udsat for høje krav til ansvarlighed.

Nowocoat Industrial A/S er en innovativ og moderne maling- og lakfabrik med rødder tilbage til 1861, der leverer overfladebehandlinger til industriel, professionel og gør-det-selv brug. De bygger videre på deres arbejde med FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling og har nu besluttet, at alle dele af virksomheden skal være baseret på kvalitativ bæredygtighed.

Processer til løbende at arbejde med bedre og sikrere arbejdsforhold, skarpere etiske regler og ønsket om et mere grønt og biobaseret produktsortiment prioriteres lige så højt som bæredygtighed i produktionsprocessen.

En del af FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling fokuserer på at gøre arbejdsmiljøet sikkert for alle medarbejdere, hvilket er helt i tråd med Geovents produkter. Derfor vælger mange virksomheder Geovent-produkter til at fjerne uønsket røg og støv fra produktionsprocesser. Som det ses på billedet fra Nowocoats produktion.

Hvis Geovents kunder ønsker at kombinere forbedring af arbejdsmiljøet med energieffektiv procesudsugning, har Geovent styringer, frekvensomformere og andre løsninger, der giver et lavere energiforbrug for den samlede udsugningsløsning.

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 86 64 22 11 eller mail: salg@geovent.dk

Få vores nyeste katalog

Det aktuelle katalog gælder fra 2021 er på gaden nu
Klik på linket her under og få tilsendt en eller flere kataloger pr. post eller på e-mail.

Anmod katalog

Anmod om katalog

  Om Geovent

  Vi er en dynamisk virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af komponenter og systemer til avanceret industriel ventilation.

  Vi har været kendt som pionerer på dette område siden 1968.

  Læs mere ›

  Udsugningsarme ›

  Bredt udvalg af tragte ideelle for udsugning af svejserøg og dampe.

  Filtre ›

  Bredt udvalg af industrielle filtre – fra svejserøg til olietåge – vi har de fleste filterløsninger.

  Blæser ›

  Geovent tilbyder et bredt udvalg af ventilatorer med luftmængder op til 55.000 m³/h.

  Udstødningsgas ›

  Udsugningsarme for punktudsugning, svejserøg, dampe og støv.