Geovent

Ren luft – ren fornuft

Vores filosofi

Vi ønsker ikke blot at levere produkter og løsninger. Vi ønsker at skabe værdi.
Vi synes, at det er vigtigt, at vores produkter indenfor proces ventilation og punktudsugning er designet til at give den bedst mulige funktionalitet og stor brugbarhed. Vi synes, at det er vigtigt for både installatøren og den, som bruger produkterne i dagligdagen.
Vi prioriterer at levere løsninger, så vores kunder ikke kun får en række separate velfungerende produkter, men en komplet løsning, der løser netop deres problemer.

Danish service – danish quality

Vores løsninger

For at beskytte mennesker på arbejdspladsen fjerner vi udstødningsgasser, dampe, røg, støv og andre stoffer fra arbejdspladsen.
For at beskytte miljøet filtrerer vi luften og fjerne skadelige partikler – og vi gør det med et reduceret støjniveau og lavt energiforbrug.
Vores produkter er ærlige og nemt tilgængelige. Vi leverer løsninger til mange applikationer, hvor svejserøg og udstødningsgasser er blandt de vigtigste.
For svejserøg er vores sortiment af udsugningsarme, filtre, ventilatorer og tilbehør typisk en del af vores leverance. Inden vi modtager ordren fra vores kunde, har vi ofte givet vores råd om, hvordan de skal designe systemet for at få den optimale løsning.
Til udstødningsgasser efterspørges ofte vores sortiment af slangeruller, dyser, kanalkanaler og systemer til udrykningskøretøjer af vores kunder. Forskellige løsninger kan løse problemerne, og vi står klar til at hjælpe vores kunder med at finde den bedste løsning.
Hvis vi ikke kan finde en løsning i vores standardsortiment, skaber vi en specialløsning. Vi anvender vores ekspertise, vores innovative tilgang og vores handlekraft til at finde en løsning. Kan vi ikke skabe den rette løsning, er vi også ærlige omkring dette.

Vores kunder

Vi lever for vores kunder – installationsfirmaerne. Og vi eksisterer for deres kunder – forskellige industrivirksomheder, autoværksteder, skoler, militær og mange flere.
Vi ønsker at give dem den bedst mulige service, herunder ærlige produkter, kompetente råd, hurtig respons, hurtig levering, en høj grad af pålidelighed og meget mere.
Vi servicerer vores kunder med et bredt sortiment af produkter og løsninger indenfor proces ventilation og punktudsugning. Denne service leverer vi over hele Verden.

Vores tilbud til kunderne

Forretning med Geovent er lig med højt personligt engagement, et dynamisk partnerskab og et enormt fokus på at skabe værdi.
Vi betragter hurtige svar, skræddersyede løsninger og udveksling af viden som nøglekomponenter i at opnå rentable installationer for vores partnere og tilfredse slutkunder, der ikke bliver syge af at gå på arbejde.

Bæredygtighed

Vi ønsker at drive Geovent i harmoni og balance med vores interessenter og samfundet som helhed.

Som en del af dette har vi udviklet en række politikker, der fastlægger de generelle retningslinjer for vores forretningsdrift, herunder en ESG-politik, der blandt andet omhandler bæredygtighed, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Disse politikker fastsættes af forretningsudvalget og godkendes af bestyrelsen. Vi udvikler løbende vores politikker og forbeholder os ret til at ændre dem efter behov. Politikkerne er nedfældet i Geovents vision, strategier og planer.

Specifikt respekterer ESG-politikken den gældende lovgivning, som vi altid overholder. Derudover arbejder vi løbende på at støtte FN’s 17 verdensmål.

Sharing knowledge makes you strong

Vores tilsagn: Ren luft – Ren fornuft

Vi gør vores bedst for at hjælpe dig med dit behov for ventilation og udsugning.

hold dig informeret!

Ja tak, send mig det seneste Geovent katalog