Udlægger med ASA4 arm

Geovent blev kontaktet af ventilationsentreprenøren, da deres kunde skulle have fået nyt smedeværksted, og derfor havde for et nyt udsugningsanlæg.

Svejseemnerne på værkstedet er meget store, så behovet for ekstra lange ASA 4 arme var nødvendigt. Geovent foreslog, at de skulle bruge vores helt nye udlæggerarme, sat sammen med vores 4 meter ASA 4 arme.
Netop denne løsning, med de nye udlæggerarme, viste sig at være den helt rigtigt. Kunden er rigtig glad for løsningen, da Geovents nye udlæggerarmeer nemmere at positionere over de store emner som skal svejses.
Udlæggerarmener fremstillet med let bevægelige lejer og bøsninger, som gør armen/udlæggeren meget brugervenlig. Det helt særlige ved denne udlæggerarm er, at den er universal, det vil sige at hvis man har denne udlæggerarm på sit værksted og ønsker at skifte udsugningsarmen til f.eks. vores WING, ASAeller COMPACTarm, så er dette muligt. Det er nemt at udskifte den adapter, som sidder forrest på udlæggerarmenog på den måde også at udskifte armen.

Receive newsletter

Få vores nyeste katalog

Det aktuelle katalog gælder fra 2021 er på gaden nu
Klik på linket her under og få tilsendt en eller flere kataloger pr. post eller på e-mail.

Anmod katalog

Anmod om katalog

  Om Geovent

  Vi er en dynamisk virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af komponenter og systemer til avanceret industriel ventilation.

  Vi har været kendt som pionerer på dette område siden 1968.

  Læs mere ›

  Udsugningsarme ›

  Bredt udvalg af tragte ideelle for udsugning af svejserøg og dampe.

  Filtre ›

  Bredt udvalg af industrielle filtre – fra svejserøg til olietåge – vi har de fleste filterløsninger.

  Blæser ›

  Geovent tilbyder et bredt udvalg af ventilatorer med luftmængder op til 55.000 m³/h.

  Udstødningsgas ›

  Udsugningsarme for punktudsugning, svejserøg, dampe og støv.