Moderne bilers udstødning kan være svære at tilgå

Idet vi er en ledende leverandør af mundstykker og systemer til udsugning af udstødningsgas fra værksteder mv., må vi konstant tilpasse os behovene i markedet.

Udstødningssystemers design er i dag forskellige fra bil til bil, og derfor udvikler og designer vi løsninger, som sikrer fleksibilitet for værkstedet samtidig med, at det er praktisk og effektivt.
Først og fremmest skal løsningen være effektiv, så vi sikrer udsugning af de farlige udstødningsgasser, og dermed beskytter medarbejderne på værkstedet. Dernæst skal udsugningssystemet være nemt at tilslutte udstødningsrøret. Sidst men ikke mindst skal systemet være så fleksibelt, at det kan passe til mange forskellige bilers udstødningsrør. Med dette udgangspunkt har vi udviklet en dobbelt udstødningsvogn, som kan anvendes sammen med det eksisterende udsugningssystem på værkstedet.
Den dobbelte udstødningsvogn er nem at flytte rundt i værkstedet og kan justeres i alle retninger. Dermed kan den netop anvendes problemfrit til mange typer af biler.

Receive newsletter

Få vores nyeste katalog

Det aktuelle katalog gælder fra 2021 er på gaden nu
Klik på linket her under og få tilsendt en eller flere kataloger pr. post eller på e-mail.

Anmod katalog

Anmod om katalog

  Om Geovent

  Vi er en dynamisk virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af komponenter og systemer til avanceret industriel ventilation.

  Vi har været kendt som pionerer på dette område siden 1968.

  Læs mere ›

  Udsugningsarme ›

  Bredt udvalg af tragte ideelle for udsugning af svejserøg og dampe.

  Filtre ›

  Bredt udvalg af industrielle filtre – fra svejserøg til olietåge – vi har de fleste filterløsninger.

  Blæser ›

  Geovent tilbyder et bredt udvalg af ventilatorer med luftmængder op til 55.000 m³/h.

  Udstødningsgas ›

  Udsugningsarme for punktudsugning, svejserøg, dampe og støv.