Frisk luft og et trygt miljø til alle

Under påvirkning af den igangværende Covid-19 pandemi, øges fokus på ren luft på arbejdspladsen

Baseret på en lang række forespørgsler har vi skabt GeoGo Clean, som er en effektiv luft rensnings enhed. Det er et produkt i samme familie som GeoGo Mini White line, som skaber et trykt arbejdsmiljø for mennesker, som behandler andre mennesker, f.eks. tandlæger, fodterapeuter mv.
Som et eksempel på den store interesse har vores spanske datterselskab et større projekt i gang med en multinational virksomhed, som ønsker 40 enheder placeret forskellige steder i deres kontormiljø. De vil fokusere på steder, hvor mange og vekslende personer mødes – som f.eks. i kantinen og i mødelokaler. GeoGo Clean kræver ingen installation. Den sættes i stikkontakten, tændes – og justeres til det luft-rensningsniveau, der ønskes.
GeoGo Clean har et filter som tilbageholder støv og andre større partikler, og frem for alt har den et HEPA-14 filter, som tilbageholder mikroskopiske partikler og vira. Den kan rense ca. 700 m³ per time, hvilket betyder at luften i et normalt kontor på 70 m² vil blive renset mindst 3 gange i timen ved fuld effekt.
Da GeoGo Clean er mobil, kan den nemt flyttes fra et rum til et andet. Er der brug for ekstra kapacitet kan flere enheder placeres i et og samme rum.

Receive newsletter

Få vores nyeste katalog

Det aktuelle katalog gælder fra 2021 er på gaden nu
Klik på linket her under og få tilsendt en eller flere kataloger pr. post eller på e-mail.

Anmod katalog

Anmod om katalog

  Om Geovent

  Vi er en dynamisk virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af komponenter og systemer til avanceret industriel ventilation.

  Vi har været kendt som pionerer på dette område siden 1968.

  Læs mere ›

  Udsugningsarme ›

  Bredt udvalg af tragte ideelle for udsugning af svejserøg og dampe.

  Filtre ›

  Bredt udvalg af industrielle filtre – fra svejserøg til olietåge – vi har de fleste filterløsninger.

  Blæser ›

  Geovent tilbyder et bredt udvalg af ventilatorer med luftmængder op til 55.000 m³/h.

  Udstødningsgas ›

  Udsugningsarme for punktudsugning, svejserøg, dampe og støv.