Vi hjælper dig til den rette løsning

Vi har et professionelt teknisk salgsteam, som guider og vejleder dig til at finde den helt rigtige løsning, som passer jeres virksomhed.

Vi kan altid finde en løsning til at dække dit behov indenfor ventilation og udsugning af svejserøg, udstødningsgas, dampe, støv eller andet.
Tag kontakt til os – og lad os høre om dine udfordringer. Alle vores løsninger lever op til kravene for en sund og sikker arbejdsplads.

Du får den bedste rådgivning

Vi ved, at tilfredse kunder kommer igen.

Derfor får du som kunde hos Geovent en seriøs og kompetent rådgivning om energivenlig og driftssikker ventilation og udsugning – uanset dine ønsker. Mange af de løsninger vi leverer, er individuelt tilpassede til kundernes behov.

Vores fleksibilitet og det, at vi har mange af vores produkter på lager gør, at vi har kort leveringstid. Vi er blandt de hurtigste i branchen.

Vi ved, at tryghed er vigtigt for vore kunder, og det gør vi dagligt vores bedste for at leve op til. Den holdning har gjort, at Geovent er en af markedets førende leverandører.

Geovent eksporterer i dag til mereend22 lande.

Her kan du få et indblik i processen – step by step

Geovent er med fra start til slut i hele processen. Det medfører, at vi er specialister i at kundetilpasse vores produkter.

Salgsteam
Kunden ringer og rådfører sig med vores dygtige tekniske sælgere.
Sammen finder de frem til den helt rigtigt løsning. Hvis vores standardløsninger ikke passer til kundens behov, så tilpasser vi vores produkter efter kundens behov.

Dit produkt bliver skabt
Standardløsninger og kundetilpassede produkter bliver designet. Produkterne bliver tegnet og modelleret i 3D.

Fra tegnebræt til færdig produkt
Tegningen på dit produkt findes frem, og vi begynder at fremstille din ordre. Stålplader bliver bukket, dele bliver stanset ud.
Når alle dele er fremstillet, samles de til det færdige produkt.

Vi pakker og leverer dine varer
Vi pakker omhyggeligt dine produkter ind og klargør dem til forsendelse. Montøren installerer og vejleder dig i dit nye produkt.
Vi er klar ved telefonen, hvis du har behov for teknisk support.

Standard løsninger

Geovent A/S har et bredt udvalg af standardprodukter, som gør, at vi kan løse en bred palet af opgaver. Vi har bl.a. specialiseret os i systemer til udrykningskøretøjer og militære installationer samt synshaller. Det har givet os værdifuld erfaring med specialdesignede løsninger til kunder, hvor kravene er større end de fleste andre steder.

Geovent er specialister i medkørende løsninger, hvilket kræver knowhow og erfaring.

Special løsninger

Geovent A/S er også leveringsdygtig i specialløsninger inden for udsugning. Vi skræddersyr gerne en løsning for kunden. Har du et aktuelt udsugningsbehov, som ikke umiddelbart kan løses med standardkomponenter, giver vi gerne et uforbindende tilbud på en specialløsning. Vi kan altid finde den rette løsning til dit behov – uanset, om det handler om olietågefiltre, støvfiltre eller noget helt andet. Tag kontakt til os – og lad os høre om dine udfordringer. Alle vores løsninger lever op til kravene for en sund og sikker arbejdsplads.

hold dig informeret!

Ja tak, send mig det seneste Geovent katalog